ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
با توجه به روند رو به افزایش دمای زمین و موقعیت خاص جغرافیایی که ایران در آن واقع شده است و همچنین مدیریت نا مناسب آب های جاری و زیر زمینی امروزه ما از لحاظ منابع ذخیره آب شیرین در شرایط بحرانی واقع شده ایم. از این رو استفاده از کشت های جایگزین بومی که سازگاری بیشتری با کمبود آب و شوری زمین داشته باشند ضروری به نظر می رسد. لذا مدتی است که کشت محصولاتی همچون زعفران، پسته و ... جایگزین محصولات آب بری همچون چغندر قند، سیب زمینی، خربزه و ... شده است. (جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید)